tiistaina, toukokuuta 25, 2021

Suuri suru

Saaga on kärsinyt pitkään ongelmista sapen ja haiman osalta. Viime vuoden puolella saatiin sappi hoidettua. Haimaongelman kanssa on pärjätty vähärasvaisella erikoisruokavaliolla puoli vuotta. Viime viikolla Saagan vointi huononi huomattavasti. Se oksensi verilimaa, oli kipeä, ruokahaluton ja apaattinen.  Edes herkkupalat eivät maistuneet. Vatsakivut jatkuivat. Tiesimme, että Saagalle ei ollut parantavaa hoitoa. Emme voineet enää sitä auttaa. Emme kestäneet, että se kärsii. Raskain sydämin päätimme antaa Saagan lähteä. 

"Tuska sinusta on poissa, tuska on nyt meillä".

Hyvää taivasmatkaa rakas Saaga.

Kiitos kennel Susadan Aini ja Tiina, että saimme omistaa tämän ihanan koiran. 

2 kommenttia:

 1. Äärettömän raskaan päätöksen olette joutuneet tekemään 💔. Vaikka nyt tuntuu pahalta, myöhemmin armahdusta voi ajatella ainoana oikeana ratkaisuna ja vain rakkautena.

  Saaga oli aivan ihana koira. Erittäin hyvätapainen, kuitenkaan unohtamatta Saagan omaa luonnettaan. Huomasi, että Saaga oli saanut paljon rakkautta osakseen ja saanut olla ihan oma persoonansa ❣️

  Saagan kanssa meillä oli ihan omat juttumme ja huumorintaju kohtasi. Saaga oli meillä joskus yötä ja kelloa ei tarvinnut katsoa, koska Saagalla oli aikataulut tiedossa.

  Meidän enkelikoira-Bitin kanssa Saaga oli hyvä ystävä. Toivon, että he nyt kohtaavat. Hyvää matkaa, rakas ystävä ❤️!

  Paljon voimaa suruunne 💔!

  Pikkusystersi Päivi

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Hiilimutkassa

Vielä tuli kesäisen lämmin viikonloppu. Pari viimeistä viikkoa onkin ollut epävakaista ja viileää. Lähdimme käymään asuntovaunulla Hiilimutk...