maanantaina, elokuuta 23, 2021

Esme 12 viikkoa

Esme kasvaa vauhdilla. Tänään saatiin säkäkorkeudeksi 26,5 cm (tosi epävirallinen mitta). Painoa pennulla on nyt 3,1 kg.

Tänään käytiin hakemassa ensimmäiset rokotukset Tiihosen Tiinan luona Sun eläinlääkäriasemalla. Rokotusta Esme ei tainnut edes huomata, kun samalla maiskutti kalkkunansiivua. Esmen oikea silmä on vuotanut aina välillä jonkin verran. Ollaan hoidettu sitä Maxim silmähuuteella. Viikonlopun aikana silmävuoto muuttui vihertäväksi. Tänään silmä tutkittiin. Onneksi haavaa tai muutakaan vakavampaa ei ollut. Nyt silmätulehdukseen viikon ajan Oftan tipat. Sillä varmaan oire hoituu. Kuukauden päästä sitten tehosterokotuksille.

Viikonloppuna oltiin Lumijoen varjakassa venetsialaisissa asuntovaunulla. Esme ei ollut ihmisistä moksiskaan. Kun ihmiset halusivat jututtaa sitä, se meni pelottomasti häntä heiluen tervehtimään. Otettiin joitakin valokuvia rannalla. Melko haastavaa saada kuvia vilkkaasta pennusta.  

Esme on kyllä ihana pentu. Ollaan oltu siihen kaikin puolin tyytyväisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiilimutkassa

Vielä tuli kesäisen lämmin viikonloppu. Pari viimeistä viikkoa onkin ollut epävakaista ja viileää. Lähdimme käymään asuntovaunulla Hiilimutk...