9/25/2021

Shelttitapahtumassa

Pohjois-Suomen sheltit oli järjestänyt shelttipäivän Toppilan koirahallissa. Esme pääsi sinne mukaan. Kaikki Esmen sisaruksetkin tulivat paikalle. Aluksi Esmeä vähän jännitti. Eihän se koskaan ollut nähnyt noin paljon koiria. Joukossa oli pennuista aina vanhoihin sheltteihin. Kun joukko saman ikäisiä pentuja päästettiin telmimään vapaana, ilo ja riemu oli ylimillään. Siinä ei kameroiden tarkennukset pysyneet kyllä millään mukana. 

Nelikuisia pentuja
Tapahtumassa oli monenlaista ohjelmaa; trimmausopetusta, koiratanssi-esitystä, näyttelykoulutusta ja pennuille oma juoksukilpailu. Esme tuli pikkupentujen juoksukilpailussa toiseksi, häviten siskolleen Nopalle. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa tuttuja sheltin omistajia ja tutustua uusiin. Erityisen mukavaa oli nähdä Esmen sisarukset omistajineen. Porukkakuvan ottaminen oli kyllä hupaisaa. Voi kuvitella, kun yhden vilkkaan pennun kuvaaminen on haastavaa, saati sitten neljän. No, tässä ne nyt kuitenkin ovat sievästi vierekkäin.

Ela, Esme, Lili ja Noppa

Esme palkinnon kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Shelttitapahtumassa

Pohjois-Suomen sheltit oli järjestänyt shelttipäivän Toppilan koirahallissa. Esme pääsi sinne mukaan. Kaikki Esmen sisaruksetkin tulivat pai...